Dodano: 2007-03-29 22:27
| minawi napisał(a): |
|
P.S. Już jeteśmy po imieniu, nono
|
O przepraszam - rozpedziłem się panno Minawi :twisted:
Dodano: 2007-03-29 22:45
DRogi FAUSTusie, właśnie srpawdzałam ostrość twego wzroku, test przeszedłeś :wink: Bo dodam jeszzcze że facet ślepy być nie może :D
P.S. to może już pozostańmy na "ty"
Przynajmniej z jednej strony, hehe
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-03-29 23:10
głuchy tez Pan dr. Faust mial chyba jakies kompleksy bo znalezc taki ideal to nie lada wyczyn a on chyba spotykał same ......... hmm niedoróbki albo on jakis zakompleksiony był i chciał wykreować siebie po wczesniejszej sondzie z kobietami na temat ich ideałów hehe :wink:
"La vie est belle. Qui ne risque rien n’a rien"
Dodano: 2007-03-29 23:35
| Armand napisał(a): |
| głuchy tez Pan dr. Faust mial chyba jakies kompleksy bo znalezc taki ideal to nie lada wyczyn a on chyba spotykał same ......... hmm niedoróbki albo on jakis zakompleksiony był i chciał wykreować siebie po wczesniejszej sondzie z kobietami na temat ich ideałów hehe :wink: |
Dodaj jeszcze że zbytnio nie kumaty bo jako całosci to za bardzo nie rozumie Twego postu, jedynie wyrywkowo i co za tym idzie:
1. Co do jego gluchoty - to masz racje - przeciez nie bedzie dr wypisywał swoich wad.
2. Co do niedorobek - po to to ogloszenie wlasnie, zeby takowych nie spotykac,
3. co do kompleksow - niech Cie o to Twoja rozczochrana nie boli.
4.To moze dzialac na "Ty" w obie strony
ale przekaze na privie
Dodano: 2007-03-30 19:53
|
http://www.rockmetal.pl/image/2/2/022222.jpg - mój ideał :twisted: |
Zrozumiał bym jednego, w ostateczności dwóch, ale pięciu?!
|
Bo dodam jeszzcze że facet ślepy być nie może :D |
Sądze, że może - ślepo zakochany
Dodano: 2007-03-30 21:29
| Gurth napisał(a): |
| [quote:c2a4bbd3a9="minawi"]
http://www.rockmetal.pl/image/2/2/022222.jpg - mój ideał :twisted: |
Zrozumiał bym jednego, w ostateczności dwóch, ale pięciu?!
[/quote:c2a4bbd3a9]
Jakich pięciu? Tam na fotce jest tylko jeden :twisted:
Dodano: 2007-03-31 16:00
Ugh, a u mnie Twój ideał wyglądał tak:
http://img19.imageshack.us/img19/8405/idealminawimz1.jpg
Myślałem, że szukasz metalowca bądź rokowca Polaka
Wiem głupiutki jestem :oops: A to wszystko wina Firefoxa! Nie chciał mi poprawnie wyświetlić obrazka (może w trosce o to bym nie dostał kompleksów :wink: )
Odpaliłem link pod IE i poszło. Tylko nie wiem kiedy mi zrobiono te zdjęcie i czego ono jest na tamtym serwisie 8O
:wink: :wink: :wink:
Dodano: 2007-03-31 20:03
Ha! A mnie się podoba ten temat
Ileż to samotnych dusz się błąka XD
No więc...
Ja jeszcze nie miałam chłopaka gota, praktycznie nie ma w okolicach ludzi choćby odrobinę w tych klimatach x_X
Chyba, że ja mam takiego pecha i nikogo nie znalazłam ^^
Właściwie nie mam nawet wymagań, żeby od razu był taką stuprocentówką o spodniach z XtraXa i tak dalej, ale chociaż dłuższe, czarne włosy powinien mieć :] (yea!)
Tak wyglądałby mój zbliżony ideał:
http://img517.imageshack.us/my.php?image=gothyp1.jpg
A z charakteru to wiadomo, takie tam drobnostki:inteligentny, szczery, dowcipny ;]
Dodano: 2007-04-01 09:05
Panie dr. Faust, nie miałem na celu pana obrazić, ani nie pisałem o pana głuchocie tylko, że jak minawi napisała - ideał nie może być ślepy, to ja dodałem że głuchy też :D Jeśli chodzi o całą listę idealnego partnera to jest wporządku, tylko prędzej się zostanie samym na stare lata niż znajdzie się taki ideał. Człowieka trzeba zaakceptować nie tylko z zaletami, ale i z wadami. A co jeśli nawet znajdziemy taki ideał, a my się mu nie spodobamy, bo np. nie bedziemy pasować do jego wzoru ideału? I tu się zaczną schodki hehe. Tak czy inaczej, pamiętajmy, że nic na siłę, człowieka też nie mozna zmieniać aby tylko pasował nam do naszego "ideału" . Pozdrawiam 8)
"La vie est belle. Qui ne risque rien n’a rien"
Dodano: 2007-04-01 09:47
A pomijając wszystko inne...
Ideałów nie ma XD
Ale pomarzyć można ;]
W końcu i tak trafia się ktoś, kto przypadnie nam do gustu z jakiegoś powodu :]
Dodano: 2007-04-01 11:05
| Armand napisał(a): |
| Panie dr. Faust, nie miałem na celu pana obrazić, ani nie pisałem o pana głuchocie tylko, że jak minawi napisała - ideał nie może być ślepy, to ja dodałem że głuchy też :D Jeśli chodzi o całą listę idealnego partnera to jest wporządku, tylko prędzej się zostanie samym na stare lata niż znajdzie się taki ideał. Człowieka trzeba zaakceptować nie tylko z zaletami, ale i z wadami. A co jeśli nawet znajdziemy taki ideał, a my się mu nie spodobamy, bo np. nie bedziemy pasować do jego wzoru ideału? I tu się zaczną schodki hehe. Tak czy inaczej, pamiętajmy, że nic na siłę, człowieka też nie mozna zmieniać aby tylko pasował nam do naszego "ideału" . Pozdrawiam 8) |
Panie Armand - nie obraziłeś mnie. Dokonać tego wcale nie jest tak prostą sprawą. Ale mam dziwne wrazenie, żeś pan wziął mojego matrymoniala zbyt poważnie. Aż taki próżny nie jestem. Mało tego zgadzam się z pańskim zdaniem w 100%. Tak wiec pozdrawiam pana, panie Armand...
dr Faust :twisted:
Dodano: 2007-04-01 13:47
Panie Gurth - oczywiscie, ze wolalabym Polaka:D Ale przeciez polskiego tez mozna kogos nauczyc :> A w ogóle, to do niektorych spraw znajomosc jezyka jest nieporzebna :D